| süper nickler!!! | |
|
+6laRda&esRal iLyeda JeLLyboN cemremmm £r£nJi NaZ *EcEm_eRgÜl* 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
*EcEm_eRgÜl* gruphepsi aşığı
Mesaj Sayısı : 379 Yaş : 30 Site Nasıl?? : harika ve ötesi hangi admin : tüm adminler =) Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: süper nickler!!! Salı Mayıs 20, 2008 4:44 am | |
| Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece DALGAMA Bakarım....!
SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..
BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..
sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!
beni eskiler tanır,yeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır
Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..
iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR ...
LaF soKmaYa kaLKma kaPaK oLuRSuN, uĞRa$Ma eTiKet oLuRsuN, Yav$aMa KöPéK oLuR$uN iN$aN oL ßeLKi YaNıMDa Y£R ßuLurSuN......!!!
GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa, kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe: DönMeyene DöN demeK AciZLeRe! HakedéNe YoL VeRMek Bize YaKı$ıR....
Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!
KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeÇMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN.....!!! | |
|
| |
£r£nJi NaZ ErEnCi MoD
Mesaj Sayısı : 342 hangi admin : +40 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! Çarş. Mayıs 21, 2008 8:18 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 379 Yaş : 30 Site Nasıl?? : harika ve ötesi hangi admin : tüm adminler =) Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! Çarş. Mayıs 21, 2008 12:07 pm | |
| | |
|
| |
cemremmm gruphepsi aşığı
Mesaj Sayısı : 247 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! Cuma Mayıs 23, 2008 8:06 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: süper nickler!!! Cuma Mayıs 23, 2008 8:18 am | |
| | |
|
| |
JeLLyboN geçerken uğradım
Mesaj Sayısı : 6 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! C.tesi Mayıs 24, 2008 3:02 am | |
| Güsellermiş gerceqten saol. | |
|
| |
iLyeda En Sheker Admin Linda
Mesaj Sayısı : 470 Site Nasıl?? : süper hangi admin : biLmem Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: süper nickler!!! C.tesi Mayıs 24, 2008 3:03 am | |
| | |
|
| |
laRda&esRal süper mod
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 34 Site Nasıl?? : emmanın olduğu her yerden hangi admin : +2 Nerden? : emmmaaaaaa Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! C.tesi Mayıs 31, 2008 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Sheqer_Cemreci mod adayı
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 29 Site Nasıl?? : Süperr hangi admin : Linda,*EcEm_eRgÜl* Nerden? : Kocaeli Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! Paz Haz. 01, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: süper nickler!!! Ptsi Haz. 02, 2008 2:03 pm | |
| |
|
| |
Maniaq_Ardacı_Edosh gruphepsi hayranı
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 29 Site Nasıl?? : süper-mükkemmel hangi admin : SiNoSHy Nerden? : gülçin ve ardanın kalbinden Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! Cuma Tem. 18, 2008 4:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: süper nickler!!! C.tesi Tem. 19, 2008 1:43 am | |
| | |
|
| |
~*~Avr.cMr.gZm~*~ mod adayı
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Site Nasıl?? : GüZéL hangi admin : BilMİoRuM Nerden? : CeMrE~AvRil Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: süper nickler!!! C.tesi Tem. 19, 2008 4:25 am | |
| | |
|
| |
hepsierenon15 XxXxEMEKLİxXxX
Mesaj Sayısı : 211 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: süper nickler!!! Cuma Ağus. 29, 2008 11:21 am | |
| | |
|
| |
| süper nickler!!! | |
|