cemremmm gruphepsi aşığı
Mesaj Sayısı : 247 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 04/05/08
| Konu: EREN BAKICI,==)) Salı Mayıs 06, 2008 4:00 am | |
| erenin küçüklük anısı
-------------------------------------------------------------------------------- Bir kere kardesimle dondurma almaya gitmistik kardesim konusurken dondurmasi yere düstü ben onun dondurmasinin düstügünü görünce kahkahaya boguldum bi anda oda gülmeye basladi neden güldügünü sordum oda yere düsen 2. dondurma yani benim dondurmami gösterdi bende altta kalmayip saçini çektim oda bana karsilik verdi benim dondurmamin düsmesinde çok ama çok utandım.(Başka anıya geçtik) Kardeşimle, benden iki yaş küçük kız kardeşim var, annemler evde yokken evdeki birçok eşyayı kül tablası olsun, abajur olsun bir sürü eşyayı; bir tane böyle kapalı barandamız vardı hepsini oraya taşırdık... ve hepsinin üstüne bir fiyat koyardık... annemler eve geldiğinde onlara satmaya çalışırdık... böyle saçma sapan oyunlar oynardık kardeşimle. Evdeki eşyaları annemlere satıyorduk tekrar
Eren: Bahçe katında oturuyorduk. Bahçeli bir evdi. Masada mutfak masasında bal ve reçel hep dururdu. Onlar hani buzdolabına konmuyordu ve çok fazla karıncalanıyordu, karıncaların yolu vardı; şekerin ve reçelin içine girerdi. Ben de küçükken her seferinde ayıklardım çaya ve süte koyarken, reçellerden ayıklamazdım öylece ekmeğimin üstüne sürerdim karıncalarla birlikte YERDİM.
Annen görmeden mi?
Eren: Annemde görüyor canım ne olacak. Pek önemli değildi. Karıncaları da çok seviyorum... gerçekten çok seviyorum enteresan şekilde. Onlar bana enteresan şekilde tatlı geliyorlar yani çok çalışkanlar. Öyle çocukken karıncaların çok çalışkan olduklarını öğrenirsiniz ya, çocukken çizgi filmlerden falan... o şekilde işlemiş karıncalarda orda bana yabancı gelmedi uzun süre. 7 sene o evde yaşadım... orda ne güzel ekmek üstüne ayıklamadan yedim çok da yemişimdir muhtemelen karınca.
EREN HAKKINDA: SORUMSUZ INSANLAR ONU COK KIZDIRIYO GARDORABINDA EN COK BEYAZ VE YESIL RENK TONLARI VAR HAYATINDA AILESI ISI ARABASI VE SEVGILISI OLMAZSA YASAYAMAZ HAYRANLARININ TEMIZ KALPLERIYLE YAPTIKLARI HERSEYI SEVIYO PEYNIR VE ZETYINI HIC SEVMIYO ASLA YEMEZ KUCKKEN KARINCI YERMIS((!!!!!!!!!!!!!)) DOGA OLMADN YASAYAMAZ ESKIDEN AGACTA YASAMK ISTERMIS SABAH KALKAR KALKMAZ DISLERINI FIRCALAR KAHVALTIDA SUT VE YUMURTA OLMAZSA OLMAZ KNDINI EN II 19.30 SAATLERINDE HISSEDIYO ODASINDAKI EN DEGERLI SEYI DVD YILLARDIR BIKMADAN YESIL OLAN HERSEYI GIYIYO TELEFONLA KONUSMAK ONUN ICIN KISA SURMELI CANLI YAYINDA OLABILCEK EN REZALET SEY DANS EDERKN DUSMK ONUN ICIN MUZIK VE DANS DISINDA YAPMAKTAN EN ZEVK ALDIGI SEY FOTOGRAF CEKMEK FILM IZLEMK ANNESIYLE MUHABBET ETMK SPOR YAPMAK ONUN ICIN BEDENI GUNE UYANDIRMK ANLAMINA GELIYO GECE YATMADAN ONCE DISLERINI FIRCALIYO SIRINLER HASTASI AYNI ZMNDA JETGILLER VE NINJALARIDA COK SEVIYO
1.ALBUMDEN EN COK "COK GUZELSIN" SARKISINI SEVIYOR 2. ALBUMDEN BUTUN PARCALARI SEVIYO
KUCUKKEN NOEL BABANIN EVE NERDEN GIRDIGINI MERAK EDIYORMUS
ANNESININ EN COK YUFKA ICINE YAPTIGI ETLI YEMEGI SEVIYO
COK II FOTOGRAF CEKMEYI OGRENMK ISTIYO DERS BILE ALMAYI DUSUNUYO
JOHNNY DEPP LE TANISMK ISTIYO
NEW YORKU PARISE TERCIH EDIYO
CILEKLI DONDURMAYI SEVIYO
KENDISINI RENKLI DOGACI DUYGUSAL OLARK TANIMLIYO
BOGA BURCU
TAKMA ADI HAYRANLARININ TAKTIGI BEBIKOM
ASKI EN LEZZETLISINDEN BIR CIKOLATAYA BENZETIYO
HAYTINDA BIR PRENSI VAR ONDAN DAHA IISINI DUSUNEMIYO
VAZGECILMEZLERI AILESI CIKOLATASI UYKU DOGA VE PRENSI
HAKSIZLIK VE CEVREYI KIRLETENLER ONU SINIRLENDIRIYO
BU YAZ SORFE BASLADI
JOHHNY DEPP COLIN FARREL VE MEHMET GUNSUR EN SEVDIGI UNLU ERKEKLER
KUZENININ ONA YAPTIGI NAZARLIGI HIC CIKARMIYO
BAHAR AYLARINDA COK MUTLU OLUYO BIR PAPATYA GORMK BILE ONU INANILMAZ DERECE MUTLU EDIYO | |
|
iLyeda En Sheker Admin Linda
Mesaj Sayısı : 470 Site Nasıl?? : süper hangi admin : biLmem Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 16/11/07
| Konu: Geri: EREN BAKICI,==)) Salı Mayıs 20, 2008 1:04 am | |
| | |
|
£r£nJi NaZ ErEnCi MoD
Mesaj Sayısı : 342 hangi admin : +40 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: EREN BAKICI,==)) Çarş. Mayıs 21, 2008 4:33 am | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: EREN BAKICI,==)) Ptsi Haz. 02, 2008 12:45 pm | |
| |
|
~*~Avr.cMr.gZm~*~ mod adayı
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Site Nasıl?? : GüZéL hangi admin : BilMİoRuM Nerden? : CeMrE~AvRil Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: EREN BAKICI,==)) C.tesi Tem. 19, 2008 4:13 am | |
| | |
|
hepsierenon15 XxXxEMEKLİxXxX
Mesaj Sayısı : 211 Şeker Hayvanı : Favorin : Nerdesiniz : Yoklama Kayıt tarihi : 14/12/07
| Konu: Geri: EREN BAKICI,==)) Cuma Ağus. 29, 2008 11:16 am | |
| | |
|